Events

Home

PIBA Summer Bumper Bootcamp

Wealth_options_logo_png
Event Date: 5th July 2017
Time: 10:00
Venue: Midlands Park Hotel, Town Centre, Portlaoise, Co. Laois

PIBA are running a Summer Bumper Bootcamp in Midlands Park Hotel, Town Centre, Portlaoise, Co. Laois on Wednesday the 5th of July 2017.


Please Note: As in previous years, this event will be held in one venue only.
 
The event will start at 10am sharp and will finish at 4.30pm.
 

AGENDA
9.15am | Registration

10am – 11am | Compliance Update Summer 2017
Presented by Elizabeth Smith Wright, Compliance Manager, PIBA
(1 Hr CPD| Categories 1-8| LIA & IOB) (III| Categories 4,5,6)

11am – 12pm | FSO Update Summer 2017
Presented by Ger Deering, Financial Services Ombudsman
(1 Hr CPD| Categories 1-8| LIA & IOB) (III| Categories 4,5,6)

12pm – 1pm | Anti-Money Laundering – AML Update Summer 2017
Presented by Presented by AnneMarie Whelan, Regulatory Trainer, Compliance Ireland
(1 Hr CPD| Categories 1-8| LIA & IOB) (III| Categories 4,5,6)
 
1.00pm | Lunch
(Lunch will be provided for delegates)
 
1.30pm – 2.30pm | Data Protection - An overview of data protection and GDPR
Presented by Laura Flannery, Data Protection Officer, Data Protection Ireland
(1 Hr CPD| Categories 1-8| LIA & IOB) (III| Categories 4,5,6)
 
2.30pm – 3.30pm | Cyber Security -  Governance, Risk and Compliance: Through Cybersecurity Lens
Presented by Lanre Oluwatona, Data Protection Officer & Trainer, Irish Computer Society
(1 Hr CPD| Categories 1-8| LIA & IOB) (III| Categories 4,5,6)
 
3.30pm – 4.30pm | Ethics Summer 2017
Presented by John Cullen, NUI Maynooth
(1 Hr CPD| LIA, IOB & III)


6 CPD hours applied for from the LIA, IOB & from the Insurance Institute of Ireland.
The cost of these seminars for you and your staff is inclusive of your PIBA membership fee. There is a charge of €50 for non-members to attend.
If you have any questions on the above please contact Kimberley Hyland on 01-4922202 or email Kimberley.hyland@piba.ie
 
This event is kindly sponsored by Wealth Options.