Members of the IBA and PIBA recently voted to merge both organisations. The new organisation which represents both General Insurance and Financial Brokers is called Brokers Ireland. A new Brokers Ireland website will be launched shortly.
NEW BROKERS IRELAND WEBSITE - COMING SOON
  • days

  • hours

  • minutes

  • seconds

Close banner

Events

Home

In 2016, PIBA provided over 30 hours of CPD events for our members. The cost of these seminars for you and your staff is inclusive of your PIBA membership fee.

PIBA are hosting a similar number of seminars, workshops, roadshows and CPD bootcamps in 2017.

At PIBA we are committed to assisting our members and their staff to meet their annual Continuous Professional Development (CPD) requirements. CPD is of key importance to all Brokers and we understand that the need to remain compliant and to be informed of all new industry developments is paramount.

Please see our list of the past events

Winter CPD Bootcamp Dublin – Life, Pensions & Investments, Compliance, Ethics and Mortgages

Venue: Radisson Blu, Golden Lane, Dublin 8

Brokers Ireland in association with New Ireland, are holding a CPD seminar on Thursday 30th November in the Radisson Blu, Golden Lane, Dublin 8.    Each seminar will start at 10am sharp and lunch will be provided.

 

AGENDA

9.15am                    Registration, Tea & Coffee/Light Refreshments

9.55 am                   Opening Address

10.00am–11.00am  Mortgage Update - 

Presented by Kimberley Hyland, Brokers Ireland Mortgages Services (1 Hr CPD| Category 7 |LIA & IOB)

11.00am – 12.00pm Compliance Update - Including the recently published addendum to the Consumer Protection Code,  the new Minimum Competency Code and an update on the introduction of the PRIPs regulation. Presented by Elizabeth Smith Wright, Compliance Manager, Brokers Ireland (1 Hr CPD| Category 1-8 |LIA, IOB & 11)

12.00pm – 1.00pm           New Ireland – Investments/Pensions/Protection (1 Hr CPD| Category 2 |LIA & IOB)

1.00pm | Lunch - Lunch will be provided for delegates

1.30pm – 2.30pm             New Ireland - Investments/Pensions/Protection  (1 Hr CPD| Category 3 |LIA & IOB)

2.30pm – 3.30pm             New Ireland - Investments/Pensions/Protection  (1 Hr CPD| Category 3 |LIA & IOB)

3.30pm – 4.30pm             Ethics - Presented by John Cullen, Lecturer, NUI Maynooth (1 Hr CPD| Category 1-8 |LIA, IOB & III)

To register for the Winter Bootcamp, please link here.

  • 6 CPD hours accreditation from the LIA & IOB (subject to approval) applies to this workshop
  • 2 CPD hours (Compliance & Ethics) accreditation from the Insurance Institute (subject to approval